lunes, marzo 03, 2008

[TALAIA SONORA 7.0 COLLSEROLA.

Localització:
Puig Madrona (340 m), Terme Municipal del Papiol (Barcelona). Parc Natural de la Serra de Collserola.
Data de realització: 2 de Març de 2008.
Coordenades:
N 41º 27.081' E 002º 01.453'
Organitzat per: CEM Molins de Rei.

Album:
at010. Mensa. Talaia Sonora 7.0 Collserola (Puig Madrona)
Format: CD-r (limited edition of eight)
24:30 min


DESCARREGA EXTRACTE DE LA SESSIÓ







En estreta col.laboració amb el CENTRE EXCURSIONISTA MOLINS DE REI, S'organitzà el dia 2 de març de 2008 una Talaia Sonora al cim de la Serra de Collserola conegut com Puig Madrona. L'acte s'organitza des de dues perspectives. Primerament es prepara un joc d'orientació amb GPS i després una sessió de música electrònica experimental acotada a l'espai natural del Puig Madrona.

El joc amb GPS funcionà de la següent manera. S'organitzen 7 grups de participants els quals compten amb l'ajua de dispositius de posicionament global per a orientar-se. A cada grup s'els dona una coordenada que els portarà a un punt intermig entre Molins de Rei i el Puig Madrona. Un cop cada grup arriba al punt marcat, allí hi troben una nova coordenada que els menarà fins la Talaia Sonora 7.0. Un cop tots els grups han arribat al capdamunt del cim, es procedeix a fer la sessió de música experimental.

En l'acte hi van assistir una cinquantena de persones de diferents edats. Tots ells varen pujar a la Talaia Sonora següint les indicacions del GPS. Al final de l'activitat es va oferir un refirgeri amb cava i refrescos per a tots els participants.

A continuació teniu imatges i videos que documenten aquest acte:

....................................................................................................
[Fotografíes:


Foto: andoni arregui


Foto: andoni arregui


Foto: andoni arregui


Foto: andoni arregui


Foto: andoni arregui

[GALERÍA D'IMATGES DE LA TS 7.0 PER ORIOL PANADÉS. En el següent enllaç teniu un recull d'imatges que Oriol Panadés (fotògraf torrenc) va captar en el decurs de la passada Talaia.

VEURE LA GALERIA

[GALERÍA D'IMATGES DEL MUNTATGE DEL JOC D'ORIENTACIÓ AMB GPS. Un dia abans de la Talaia Sonora Francesc Serracanta, Fernando Coronas i Edu Comelles varen situar els recipients amb coordenades properes al Puig Madrona

VEURE LA GALERIA

[RECULL D'IMATGES DE LA TALAIA, diferents fotògrafs aporten material a la ja llarga llista de fotografíes de l'acte celebrat el passat 2 de març a la Serra de Collserola.

VEURE LA GALERÍA.
....................................................................................................
[Video:


[Video Documentació de la Talaia
Sonora 7.0 Collserola
Duració: 09:55 min



[Anunci promocional per a youtube.
Duració:
00:54 min