martes, noviembre 07, 2006

[CREDITS.

Relació de persones que han participat en el projecte TALAIES SONORES. Les informacions que hi apareixen no són un reflex de la realitat.

[SERGI MAÑAS (aka Mazilli). Komando Can Pinyonaire. Responsable provisional del manteniment de les Talaies Sonores. Geocacher, crack mediàtic i expert en telecomunicacions wífiques.








[CARLA ARIZA. Comando BCN. Artista conceptual, assesora artística i conceptual. Directora del departament de teorització i multienfoc de Talaies Sonores. Membre de la Fundació en pro de la defensa dels peixos trans0gènics (FPDPT).






[FERNANDO CORONAS. Senderista, Membre del CEM MOlins de Rei i Talaiogruppie. Expert en sistemes GPS, cámera de video i organització d'actes talaiescos. Organitzador de la TALAIA SONORA 7.0 COLLSEROLA.







[FRANCESC SERRACANTA. Musicòleg, farmacèutic i senderista. Expert en música i senderisme, expert en sistemes GPS i talaiogruppie. Organitzador de la TALAIA SONORA 7.0 COLLSEROLA.









[ANDONI ARREGI. Comando Can Pinyonaire. Técnic de Talaies, especialista en sistemes GPS rudimentaris, arqueòleg aficionat i investigador de fenomens extranys. Experimentat pilot de tot tipus de maquinària tant civil com militar. Director del Departament de Defensa Talaia. Director del centre de recerca i desenvolupament de Talaies Sonores.






[POL COMELLES. Comando BCN. Humanista en procés, cameraman vocacional, punk i asesor estilístic, Técnic de raves. Dinamitzador d'activitats etíliques. Director del Centre de Recursos Humorístics.









[GEMMA VALLS. Comando North Street. Fotograf, Artista Conceptual i veterinaria aficionada. Tècnica de Talaies. Experta en espais i localitzacions. Talaiogruppie experimentada. Responsable del Departament de selecció fotogràfica i arxivística de Talaies Sonores.






[ORIOL PANADÉS. Comando Torre. Fotograf tarragoní, expert en sistemes de telecomunicació basats en raigs catòdics (TV). Documentalista i assesor talaio en les fases inicials del projecte. Responsable del Departament de Fotografia analògica.




[ROSALIA GRIÑÓ. Comando Torre. Tècnica de Talaies, experta geocacher, assesora en temes de Geocaching i tècnica de GPS. Alpinista aficionada i bruixota de professió. Responsable directa de la existència del projecte Talaies Sonores. Sponsor.






[ANNA IBAÑEZ. Comando Torre. Talaiogruppie, Tècnica en transports talaios i mitjans de dinamització d'events culturals. Directora honorífica del departament de Càsting de Talaies i altres substàncies.








[GENÍS RIERA. Comando Palau. Tècnic de Talaies, talaiogruppie. Experimentat jardiner i empresari local. Sponsor.









[ANNA SANTOLARIA. Comando Can Pinyonaire. Llicenciada en Belles Arts. Gruppie talaiera, assesora tècnica i estilística. Hippie de professió. Tècnica en campaments improvitzats. Experta dinamitzadora i canalitzadora de calma i tranquilitat.






[ALBERT LIZARRAGA. Comando Can Fenosa Sound System. Llicenciat en Belles Arts. Técnic de Talaies. Técnic de mitjans elèctrics. Tècnic, assesor i expert en Rave Culture. Hobbit i talaiogruppie avançat.







[BALBINA SARDÀ. Comando Anoia. Llicenciada en Belles Arts. Tècnica i assesora de Talaies, Productora audiovisual. Experta en relacions públiques i diplomàcia en general.
També és una talaiogruppie avançada. Experta en localització d'espais talaios. Responsable del projecte Talaies Sonores Berlin '07.




[POKER. Mascota oficial de Talaies Sonores.







Moltes Gràcies a tots vosaltres per haber participat i fet possible aquest projecte!!!
Mensa Loves You!